Nyheter

Produktionspersonal sökes

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu Produktionspersonal Tillverkning och utskrifter av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och truckkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Mikael Henriksson, 070-379 71 58, mikael.henriksson@hscopy.se

Montörer sökes

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu montörer Montering och tillverkning av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och liftkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Mikael Henriksson, 070-379 71 58, mikael.henriksson@hscopy.se

Filmgala för Luleå Kommuns femteklassare

I början av maj anordnade Lumire en filmgala för Luleå kommuns femteklassare på Kulturens hus. Syftet med filmerna var att låta barnen tolka hur vi i Luleå kan bli bättre på att källsortera. HS Copy & Mediaservice stod för monterlösningen som fungerade alldeles utmärkt. Både för stora och små.

Dags att beställa studentplakat!

Välj vilken mall du vill ha eller använd eget tryckfärdigt original. Vid ändringar 175:-/påbörjade 15 min (inkl. moms). Studentplakatet är 50x70 cm. Printas på Akyprint som är ett väderbeständigt material. Pinne ingår. Priset är endast 400:-/st. OBS! Vi tar ej kort, endast kontanter eller swish 123 400 21 19. Hämtas 12/6. Beställ hos din lokala leverantör HS Copy & Media Service AB och Skyltfabriken AB för snabb och bra service. www.hscopy.se

Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

Montagebilar

Montagebilar

En man i en stol

En man i en stol

Originalare

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Originalare Arbeta med originalframställning av trycksaker, skyltar, dekaler, utställningar m.m. Du behöver behärska programmen Indesign, Photoshop, Illustrator samt ett plus om du har goda kunskaper i xcell. För frågor eller ansökan, kontakta Svein Nilsen, 0920-24 72 81, svein@hscopy.se

Kopiering/Utskrift/Ritningar

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu personal till Kopiering/Utskrift/Ritningar Arbetet innefattar utskrifter i svartvitt/färg, enklare efterbehandling, kuvertering samt viss budkörning. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Projektledare med fokus på butiksdekorer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Projektledare med fokus på butiksdekorer Arbetet innefattar samordning, planering samt mätning och bedömning. Grafiska kunskaper är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com